Paras tulospalvelu, nopeat päivitykset, sarjataulukot

10 perustelua käyttää LiveTulokset.com – tulospalvelua

LiveTulokset.com on Suomen paras livescore -palvelu. Lue 10 perustelua miksi se on niin suosittu.

1
NOPEAT PÄIVITYKSET

Tulet itsekin yllättymään kuinka nopeasti tilanteet päivittyvät. Useimmissa tapauksissa olemme vain 10 sekuntia perässä kenttätapahtumista. Monitoroimme palvelumme laatua joka päivä ja parannamme sitä koko ajan.

2
SUURI VALIKOIMA URHEILULAJEJA

Seuraa tuhansia eri kilpailuja livenä 32 eri urheilulajista. Alemmat sarjatasot, tenniksen challenger –turnaukset, pienet joukkuelajit ja myös golf kiertueet – tuomme tulokset nopeasti ja tarkasti kaikista näistä tapahtumista.

3
PERSONOITU

Valitse haluamasi ottelut ja seuraa niitä Omat ottelut –sivulta. Haluatko palvelusta entistäkin henkilökohtaisemman? Kirjaudu sisään ja löydät paljon lisäominaisuuksia, kuten suosikkisarjat sivun yläreunassa.

4
LIVESARJATAULUKOT

Päivitämme sarjataulukoita reaaliaikaisesti, joten sarjataulukko on päivitettynä, vaikka ottelut ovat vielä käynnissä!

5
ÄÄNIHUOMAUTUKSET

Älä enää koskaan missaa maalia! Äänimerkkien ollessa päällä, kuulet aina hurrauksen, kun joku valittujen otteluiden joukkueista tekee maalin.

6
SARJATAULUKOT JA OTTELUPARIT

Yhteensä, koti & vieras sarjataulukot, tämän hetken kuntotaulukko, yli/alle –taulukot, puoliaika & lopputulokset rankkaus, turnauksien arvonnat, parhaat maalintekijät ja paljon muuta!

7
LIVE CENTRE

Joukkuetilastot (maalintekoyritykset, pallonhallinta, kulmapotkut, paitsiot, rikkeet jne.), kokoonpanot, pelaajatilastot, livekommentointi – nämä kaikki löytyvät “Live Centrestä”, joka on tarjolla kaikkiin suuriin otteluihin.

8
VIDEOKOHOKOHDAT

Katso kaikki maalit suurimmista liigoista suoraan sivuiltamme! Lisäämme uusia videoita vain hetki otteluiden päättymisen / maalin syntymisen jälkeen.

9
KERROINVERTAILU

Kattava kerroinvertailu: kaikki suosikkivedonlyöntityypit lähes 10 eri vedonlyöntitoimistolta yhdessä paikassa!

10
H2H ELI JOUKKUE VS. JOUKKUE -TILASTOT

Katso millä joukkueella on psykologinen etu analysoimalla aikaisemmat kohtaamiset. Mukana liiga, cup ja kansainväliset ottelut.

+1
MOBIILISOVELLUS

Live tulokset aina käsissäsi! Lataa uusi mobiilisovelluksemme (saatavilla iPhonelle ja Androidille) ja seuraa otteluita missä ikinä oletkin.
Mobiilisovellukset
Mobiilisovelluksemme on optimoitu puhelimellesi. Lataa se ilmaiseksi!