Personal data

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
LUPA PROSESSOIDA HENKILÖKOHTAISIA TIETOJA JA INFORMAATIO HENKILÖKOHTAISEN DATAN KÄSITTELYSTÄ
YHTEENVETO
Olet antamassa luvan Livesport Media Ltd käsitellä henkilökohtaista dataasi tarkoituksena kommunikoida kanssasi liittyen pyyntöösi. Henkilökohtaista dataasi ei käytetä markkinointitarkoituksiin. Voit pyörtää päätöksesi missä vaiheessa tahansa ja henkilökohtaisen datasi käsittely päättyy. Löydät lisätietoja henkilökohtaisen datasi käsittelystä alta.
KONTROLLERIN IDENTITEETTI JA YHTEYSTIEDOT
Kontrolleri on Livesport Media Ltd yritys, joka on rekisteröity rekisteröintinumerolla C 54555, ja rekisteröity osoite on CMS House, First Floor, St. Peter's Street, San Gwann, SGN 2310, Malta.
Kontrollerin yhteystiedot ovat seuraavat: toimittajan osoite Livesport Media Ltd, CMS House, First Floor St. Peter's Street, San Gwann SGN 2310, Malta, sähköpostiosoite gdpr@livesportmedia.eu.
Kontrolleri ei ole asettanut erillistä tietosuojavastaavaa.
LAILLISET PERUSTEET HENKILÖKOHTAISEN DATAN KÄSITTELYYN
Laillinen perusta henkilökohtaisen datasi käsittelyyn on Kontrollerille antamasi lupa, joka täyttää seuraavan artiklan tarkoituksen 6(1)(a) of Regulation (EU) 2016/679 of the European Parliament ja of the Council of 27 April 2016, jotka suojaavat luonnollisia henkilöitä liittyen henkilökohtaisen datan prosessointiin ja sellaisen datan vapaaseen liikkuvuuteen ja Repealing Directive 95/46/EC:n (General Data Protection Regulation) (‘Säännöstö’).
HENKILÖKOHTAISEN DATAN PROSESSOINNIN TARKOITUS
Henkilökohtaista dataasi käytetään sinun ja kontrollerin väliseen kommunikointiin liittyen pyyntöösi.
Kontrolleri ei käytä Säännöstön artiklan 22 mukaista automatisoitua päätöksentekoa.
HENKILÖKOHTAISEN DATAN SÄILYTTÄMISAIKA
Kontrolleri säilyttää henkilökohtaista dataasi (2) vuotta annettuasi luvan sen prosessointiin, mutta säilytysaika päättyy, mikäli peruutat antamasi luvan henkilökohtaisen datan käsittelyyn.
MUUT HENKILÖKOHTAISEN DATAN SAAJAT
Eri henkilöt, jotka suojaavat teknistä, organisaationallista tai siirtoaktiviteetteja liittyen Kontrollerin nettisivuston tai sovelluksen toiminnallisuuden sopimukseen Kontrollerin ohjeiden (henkilökohtaisen datan prosessoijat) mukaisuuteen, saattavat olla vastaanottamassa henkilökohtaista dataasi.
Kontrollerin tarkoituksena ei ole välittää dataa missään vaiheessa kolmansiin maihin (EU:n ulkopuolisiin maihin) tai muille kansainvälisille organisaatioille.
OIKEUTESI HENKILÖKOHTAISEEN DATAASI
Säännöstössä listattujen ehtojen mukaisesti, sinulla on oikeus pyytää Kontrollerilta sinusta kerätyt henkilökohtaiset datat, oikeus korjata niitä tai poistaa sinun henkilökohtaiset datat tai rajoittaa niiden prosessointia ja oikeus siirtää henkilökohtaista dataasi.
Sinulla on oikeus vetää pois missä vaiheessa tahansa Kontrollerille antamasi oikeus henkilökohtaisen datan käsittelyyn. Tämä ei vaikuta henkilökohtaisen datasi käsittelyn lainvoimaisuuteen ennen oikeuden pois vetämistä. Voit perua oikeuden datan käsittelyyn lähettämällä viestin osoitteeseen: gdpr@livesportmedia.eu.
Mikäli epäilet, että henkilökohtaiseen datasi käsittely on rikkonut tai rikkoo Säännöstöä, sinulla on oikeus, inter alia, valittaa asiasta viranomaisille.
Sinun ei ole pakko antaa henkilökohtaista dataasi. Henkilökohtaisen datasi antaminen ei ole lakisääteistä tai sopimuksellinen vaatimus ja se ei ole vaatimus sopimuksen aikaan saamiseksi.
Mainos
Mainos
Mainos
Mobiilisovellukset
Mobiilisovelluksemme on optimoitu puhelimellesi. Lataa se ilmaiseksi!
mockup