Usein kysytyt kysymykset
Siirry LiveTulokset.com

Yleiset kysymykset

LiveTulokset.com ominaisuudet

Miten voin etsiä vanhempia tuloksia?

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa: voit joko käyttää hakutyökalua löytääksesi pelaajat, joukkueet jne. tai syöttää liigan (turnauksen, kisan,...) ja etsiä arkistosta vanhojen kausien tuloksia.

Miksi en voi lisätä enempää joukkueita Omat joukkueet -listalle?

Teknisistä syistä, voit lisätä maksimissaan 100 joukkuetta Omat joukkueet -listalle.

Voitteko lähettää minulle ilmoituksia kaikista suosikkisarjani otteluista?

Pahoittelumme, mutta meillä ei ole sellaista ominaisuutta. Jos haluat saada ilmoituksiamme, lisää haluamasi ottelut tai joukkueet Omat ottelut/Omat joukkueet listalle.

En näe suosikkisarjaani, kun sovellus aukeaa. Miksi?

Listalla näkyy kilpailut, joissa on vähintään yksi ottelu otteluohjelmassa samana päivänä. Voit helposti etsiä muita kilpailuja hakutyökalun avulla (suurennuslasi-ikoni), alhaalla olevasta Sarjataulukot välilehdestä tai vaihtamalla päivää kalenterissa.

Miksi joitakin kilpailuja tai historiallista dataa ei löydy?

Työskentelemme kovasti kerätäksemme mahdollisimman paljon tietoa eri kilpailuista ja tapahtumista. Jos kaipaat suosikkisarjaasi, sen puuttuminen saattaa johtua siitä, ettei kilpailuun ole löytynyt luotettavaa lähdettä. Arvostamme aina apuasi sopivan lähteen löytämiseksi - voit ottaa meihin yhteydenottolomakkeemme kautta. Huomioi kuitenkin, että valittavilla kilpailuilla täytyy olla riittävän suuri seuraajakunta, jotta sarja lisätään palveluumme. Mitä historialliseen dataan tulee, lisäämme niitä jatkuvasti, mutta livetulokset ovat ensisijaisia.

Mitä "AL" tarkoittaa?

"AL" on lyhenne sanoista "Ainoastaan lopputulos". Käytämme sitä aina, kun meillä ei ole riittävän luotettavaa tuloslähdettä.

Miten voin lyödä vetoa?

Sivuillamme ei voi lyödä vetoa. Lyödäksesi vetoa, voit rekisteröityä johonkin mainostamaamme vedonlyöntipalveluun.

Voitteko lähettää minulle päivittäisiä ennustuksia / vedonlyöntivinkkejä?

Pahoittelumme, mutta emme tarjoa vedonlyöntivihjeitä sivuillamme. Tarjoamme kuitenkin paljon tilastoja, kuntotietoja, otteluohjelmia, livetuloksia ja tuloksia.

Miksi ette näytä kertoimia kaikilta lisenssoiduilta vedonlyöntiyhtiöiltä?

Näytetyt kertoimet tulevat tekemiemme sopimusten kautta, joten niiden näkyminen on riippuvainen nykyisistä sopimuksista.