Vedonlyönti netissä

Miksi lyödä vetoa netissä?

 • Vedonlyönti netissä suosittelemillamme vedonlyöntitoimistoilla on turvallista talletuksellesi. Vedonlyöntitoimistot, kuten Bet365 ovat isoja vakiintuneita yrityksiä EU:n alueella. Yrityksien toimintaa valvotaan tarkasti viranomaisten taholta (esimerkiksi Gambling Commission Iso-Britanniassa tai MGA Maltalla).
 • Voit nyt lyödä vetoa mukavasti kotoasi, joten sinun ei tarvitse miettiä milloin paikalliset konttorit tai kioskit ovat auki.
 • Tallentaminen ja pelaaminen verkossa on mahdollista vain sekunneissa.
 • Voit katsoa live streameja useista eri lajeista ja lyödä vetoa livenä sadoista otteluista päivittäin.
Jos olet jo täysi-ikäinen ja mikään ei estä sinua lyömästä vetoa, voit valita yhden parhaista verkossa toimivista vedonlyöntitoimistoista – bet365:n. Tämä vedonlyöntiyritys tarjoaa sinulle laajan vedonlyöntivalikoiman, on tarjolla myös suomeksi, ja heillä on tarjolla tukea englanniksi 24/7 ja suomeksi suurimman osan päivästä.

Rekisteröidy Bet365:lle »

Kuinka aloitan vedonlyönnin:

Alta löydät perusvaiheet, jotka jokaisen vedonlyöjän on hoidettava. Esimerkiksi rekisteröitymisestä ja talletuksen tekemisestä olemme valinneet hyvin arvostetun vedonlyöntitoimiston – bet365:n. Kokemuksemme mukaan tämä yritys on ollut tähän asti erinomainen; siksi suosittelemme sitä myös sinulle. Bet365:lla sinun ei tarvitse murehtia onko rahasi tallessa. Sinun varasi ovat aina tavoitettavissa vedonlyöntitililläsi.

Askel 1 - REKISTERÖIDY - Katso lisätietoja    

Askel 2 – TEE TALLETUS - Katso lisätietoja    

Askel 3 – ASETA ENSIMMÄINEN VETOSI - Katso lisätietoja    

Kuinka saan bonuksen?

Bet365 tarjoaa 100% talletusbonuksen ensikertaa tallentaville aina 100€:n asti. Tämä tarkoittaa sitä, että kun talletat 50€ tarjoaa bet365 vastaavan summan eli 50€. Pelilläsi on siis 100€ rahaa. Saadaksesi maksimibonuksen, sinun tulee tallentaa 100€ heti ensimmäisellä kerralla. Pienemmät talletukset, esimerkiksi 20€, tuplataan myös, jolloin käytössäsi olisi 40€.

Poimi nyt oma 100% bonuksesi suosittelemastamme vedonlyöntitoimistosta! »

Seuraa näitä helppoja vaiheita saadaksesi bonuksen:

 • Tee talletus yhdellä maksutavoista (katso vaihe 2).
 • Valitse etusivun oikeasta yläkulmasta “Services -> Members”. Avautuvasta ikkunasta valitse alasivu “Offers” ja klikkaa sen jälkeen “Enter Offer Code”. Syötä koodi, jonka sait sähköpostiisi rekisteröitymisesi jälkeen.
 • Syötettyäsi koodin ja vahvistettuasi sen “Submit” painikkeella, bonuksesi lisätään tilille.

Huomioitavaa – bonus tulee kierrättää vähintään kolme kertaa (vähintään 1.5 kertoimella) vedonlyönnissä, ennen kuin voit nostaa rahan tililtäsi.

Lisätietoja bonuksesta ja sen ehdoista, löydät bet365:n sivuilta.

Kuinka nostan rahat?

Tehdäksesi noston bet365 – tililtäsi, mene oikeaan yläkulmaan, klikkaa ”Service -> ”Withdraw”.

 • Kun nosto –alue aukeaa, syötä tarvittavat tiedot ja vahvista nostosi.
 • Kaikki nostot tehdään ensi sijaisesti samalla tavalla kuin mitä toimit talletuksenkin kanssa.
 • Jos nostoasi ei pystytä prosessoimaan valitsemallasi metodilla, yleensä se onnistuu kuitenkin pankkisiirtona.
 • Miniminostosumma on 5€ tai vastaava summa jollain toisella valuutalla.

* TÄRKEÄÄ HUOMIOIDA – LiveTulokset.com yhteistyössä bet365:n kanssa tarjoaa yli 100 000 livenä streamattua tapahtumaa vuodessa. Ota kuitenkin huomioon, että streamauksissa on eroja eri maiden mukaan, sillä lähetysoikeudet saattavat kuulua vaikka jollekin TV-kanavalla. Tämän seurauksena kaikkia otteluita, joita LiveTulokset.comin sivuilla on listattuna, ei näytetä Suomessa. Jos livelähetykset ovat sinulle merkittävä tekijä, kannattaa tarkistaa bet365:n sivuilta ensin mitkä kilpailut ovat mukana livelähetysten joukossa. Voit olla myös suoraan yhteydessä bet365:n – yhteystiedot löytyvät oikeasta yläkulmasta. Valitse ensin ”Siirry Helpcenteriin” ja tämän jälkeen ”Ota meihin yhteyttä”, joka on niin ikään oikeassa yläkulmassa.

APUA: Urheiluvedonlyöntiä netissä sivulla LiveTulokset.com tarjoaa tietoa netissä tapahtuvaan vedonlyöntiin. Miksi lyödä vetoa netissä, kuinka pääseen alkuun vedonlyönnissä, maksutavat ja kuinka saan bonuksen. Vedonlyönti netissä on turvallista suosittelemillamme vedonlyöntitoimistoilla! Vieraile suosittelemiemme vedonlyöntiyhtiöiden sivuilla, poimi parhaat kertoimet urheiluvedonlyöntiin, lyö vetoa netissä jalkapallosta, jääkiekosta, koripallosta, tenniksestä, baseballista ja monesta muusta lajista. Katso jalkapallo-otteluita livenä ilmaisten streamien kautta vedonlyöntitoimistojen kotisivuilla ja seuraa muita urheiluvedonlyöntipalveluita.