Opi lyömään vetoa netissä oppaamme avulla

Epäilyttääkö sinua lyödä vetoa internetissä? Ei ole mitään syytä huoleen. Vedonlyöntioppaamme avulla näet kuinka helppoa ja turvallista se on.
Jos olet yli 18-vuotias, voit lyödä vetoa netissä.
Turvallisuus

Suosittelemme käyttämään vain hyväksi todettuja yhtiöitä, joiden käsissä rahasi ovat turvassa.

Mukavuus

Voit lyödä vetoa milloin halua ja missä tahansa oletkin.

Nopeus

Talletuksen tekemiseen ja vedon laittamiseen menee vain hetki.

LIVEstreamit ja vedonlyönti

Vedonlyöntitoimiston asiakkaana voit seurata streameja livenä tuhansista otteluista ja lyödä otteluista vetoa.

Suurin vedonlyöntitarjous

Vedonlyönnin maailmassa, bet365 on laadun synonyymi. Tämä vedonvälttäjä tarjoaa laajimman valikoiman urheilutapahtumia, joista monia voit katsoa livenä. Yli 22 miljoonalla rekisteröityneellä käyttäjällään, bet365:tä pidetään yleisesti erittäin luotettavana ja turvallisena vedonvälittäjänä.

1
Vaihe 1

Rekisteröityminen

Rekisteröitymisprosessi on erittäin yksinkertainen ja aikaakin kuluu alle 5 minuuttia. Tarvitsetko apua? Klikkaa alta katsoaksesi ohjeet.

+ Näytä enemmän Piilota yksityiskohdat
 1. Siirry bet365 nettisivuille ja klikkaa "Join Now" linkkiä oikeassa yläkulmassa.
 2. Uusi ikkuna aukeaa. Täytä henkilötietosi - suurin osa on vain yksinkertaisia henkilötietoja. Lisäksi valitaan nelinumeroinen turvanumero, joka tekee tilistäsi entistä turvallisemman.
 3. Onko lomake täytetty? Hienoa. Vahvista olevasi yli 18 vuotias ja klikkaa "Join Now" painiketta.
 4. Se on siinä! Sinun pitäisi välittömästi saada sähköpostiviesti, joka vahvistaa rekisteröitymisesi.
2
Vaihe 2

Tallenna rahaa vedonlyöntitilillesi

Oletko koskaan maksanut ostoksia verkkokaupassa? Rahan tallentaminen bet365-tilillesi on aivan yhtä helppoa.

+ Näytä enemmän Piilota yksityiskohdat

Rekisteröitymisen jälkeen, bet365 kirjaa sinut automaattisesti sisään ja sinua pyydetään tallentamaan tilillesi rahaa. Sinun ei tarvitse tallentaa rahaa heti - voit tehdä sen silloin kun haluat, mutta vedonlyönnin voit aloittaa vasta ensimmäisen talletuksen jälkeen, joten miksi odottaisit.

Payment Method valikosta löydät useita eri talletustapoja. Kolme yleisintä on listattu alla:

Tärkeää: Talletusbonuksesi riippuu tallentamastasi rahasummasta. Löydät enemmän tietoa 100% talletusbonuksesta Vaiheessa 3. Jos haluat saada mahdollisimman suuren hyödyn talletuksestasi, talleta 100€ ja bet365 antaa lisäksi 100€ vedonlyöntirahaa.


Credit/Debit-kortti talletus
+

Jos sinulla credit- tai debitkortti (luottokortti / pankkikortti), voit maksaa netissä. Tämä on todennäköisesti paras tapa tallentaa tilillesi rahaa, sillä rahat ovat heti käytettävissä bet365 tililläsi.

 1. Valitse tilisi rahayksikkö.
 2. Lisää kaikki korttisi yksityiskohdat (löydät tiedot kortistasi).
 3. Lisää talletussumma (minimi on 10€ ja maksimi on 20 000€ tällä maksutavalla)
 4. Aseta talletusrajasi. Jos olet varma, että vedonlyönti on hallussasi,"Unlimited" eli rajaton.
 5. Klikkaa "Make Deposit". Kun talletus on tehty, raha siirtyy heti bet365-tilillesi.
Skrill talletus
+

Skrill on digitaalinen lompakko, josta voit tallentaa rahaa bet365 tilillesi, ja myös nostaa siltä rahaa.

 1. Jos sinulla ei vielä ole Skrill-tiliä, rekisteröi se täällä.
 2. Olemassa olevan Skrill-tilin avulla, voit valita vedonlyöntitilisi valuutan, syöttää Skrill tunnuksesi ja tehdä talletuksen (minimissään 10€ ja maksimissaan 25 000€).
 3. Aseta talletusrajasi. Jos olet varma, että vedonlyönti on hallussasi,"Unlimited" eli rajaton.
 4. Klikkaa "Make Deposit". Tämän jälkeen siirryt turvalliselle Skrill-sivustolle.
 5. Kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanalla.
 6. Jos tililläsi on riittävästi rahaa, vahvista talletus, ja muutamassa sekunnissa ne näkyvät bet365 tililläsi.
Pankkisiirto
+

Pankkisiirto on näistä maksutavoista hitain, ja lähinnä sen vuoksi sitä suositella.

Jos kuitenkin valitset tämän tavan, älä unohda lisätä 13 numeroista Virtual Account Numberiasi maksun viestissä - sen avulla rahasi siirtyvät myös pelitilillesi.

3
Vaihe 3

Kerää 100€ bonuksesi

Lyö vetoa ilman riskiä - kuka voisi kieltäytyä sellaisesta tarjouksesta? Bet365 tarjoaa bonuksena jopa 100€ uusille asiakkaille!

+ Näytä enemmän Piilota yksityiskohdat

Kuten mainitsimme aikaisemmin, sinun tulee tehdä ainakin yksi talletus, jotta voit saada bonuksen käyttöösi. Jos haluat saada mahdollisimman paljon irti tarjouksesta, tallenna 100€ tilillesi ja bet365 antaa sinulle saman verran pelirahaa. Voit tallettaa myös pienemmän summan ja saat myös silloin saman summan bonusta. (jos talletat 20€, bet365 maksaa sinulle 20€ bonusta.) Maksimibonus on 100€, joka siirretään tilillesi, vaikka tallentaisit enemmän rahaa.

Jos teet useampia talletuksia tilillesi, bet365 maksaa bonuksen 7 päivän aikana tapahtuneista talletuksista suurimmalle.

Ja miten saat bonuksen käyttöösi?
 1. Rekisteröidyttyäsi bet365 lähettää sinulle sähköpostin, jossa on 10 merkkiä pitkä tarjouskoodi, joka päättyy "NCDBP". Jos olet tehnyt riittävän suuren talletuksen, voit kopioida tämän koodin.
 2. Bet365:n sivustolla, klikkaa tekstiä "Services" alueella ja valitse "Members".
 3. Klikkaa "Offers" tabia, liitä koodisi "Offer Code" kenttään ja lähetä bonuskoodisi.

Se on siinä! Sinun pitäisi nyt nähdä 3 summaa tililläsi: bonus, nostettavissa olevat varat ja yhteissumma. Voit nostaa bonusrahasi, kun olet täyttänyt bet365:n ehdot (jotka suojaavat vedonvälittäjää ns. bonusmetsästäjiltä). Mitä nämä ehdot ovat?

 1. Lyödäksesi vetoa bonuksella, pelaa tallettamasi rahat kertaalleen.
 2. Sinun tulee lyödä vetoa eli kierrättää kolme kertaa niin suurella summalla kuin tallentamasi summa ja bonus olivat.
 3. Ainoastaan sinkkuvedot joiden kerroin on 1.50 tai isompi ja useamman kohteen vedot, joissa vähintään yhden kohteen kerroin on 1.50 tai isompi, lasketaan kierrätysvaatimukseen.
 4. Jos kierrätysvaatimuksia ei täytetä 90 päivän aikana siitä kun syötit bonuskoodin, jäljellä oleva bonussumma poistetaan tililtäsi.
4
Vaihe 4

Ensimmäisen vedon asettaminen

Tili luotu? Kyllä. Rahaa talletettuna? Kyllä. Sitten lyödään vetoa!

+ Näytä lisää Piilota yksityiskohdat

Nyt kun sinulla on rahaa vedonlyöntitililläsi, on aika lyödä ensimmäinen veto. Miten se onnistuu?

 1. Vasemmasta valikosta voit valita urheilulajin, esim. soccer eli jalkapallo.
 2. Kaikki kilpailut näkyvät keskimmäisessä kolumnissa. Lista saattaa ensin näyttää sekavalta, mutta siihen tottuu nopeasti. Valitaan nyt esimerkiksi Englannin Valioliiga.
 3. Kun klikkaat liigan nimeä, kaikki ajankohtaiset ottelut tulevat näkyviin ja niiden perus1-x-2 kertoimet (eli kotivoitto-tasapeli-vierasvoitto) tulevat esille.
 4. Jos etsit muita vetoja (yli/alle, puoliaikatulos jne.), klikkaa kyseistä ottelua saadaksesi ne näkyviin.
 5. Lisää vetosi lapulle.
 6. Kun lappusi on valmis, klikkaa "Place Bet" nappia.

Siinä kaikki. Onnea vetoihin!

5
Vaihe 5

Nosta rahaa pelitililtäsi

Ovatko vetosi onnistuneet ja haluat nyt nostaa rahaa pelitililtäsi? Onnittelumme! Saat rahat pankkitilillesi muutamassa päivässä.

+ Näytä lisää Piilota yksityiskohdat

Rahan nostaminen bet365 tililtäsi on helppoa, kun vedonvälittäjä ei tarpeettomasti venytä prosessia.

Ainoa nostotapahtuma, joka kuluttaa jonkin verran aikaa, on se ensimmäinen. Miksi? Bet365 ottaa kaikki rahoitussäännöt vakavasti, ja näiden vaatimusten täyttämiseksi heillä on oma "Know Your Customer" eli "Tunne asiakkaasi" toimintamalli.

Vahvistaaksesi tilisi, sinua pyydetään lataamaan 2 valitsemaasi dokumenttia. Tämä ei ole mitenkään poikkeuksellista, sillä monet vedonvälittäjät haluavat varmistaa henkilöllisyytesi samalla tavalla.

Bet365 tekee prosessista kuitenkin mahdollisimman helppoa. Ensin he muistuttavat asiasta kirjautuessasi seuraavan kerran:

Klikattuasi "Verify Now" painiketta, he ohjaavat sinut prosessin läpi. Lyhyesti: sinun tulee valita kaksi henkilöllisyytesi vahvistavaa dokumenttia (ajokortti, passi tms.) tai muita dokumentteja (puhelinlasku, tiliote jne.) ja skannata/kuvata ne tietokoneellesi. Kun molemmat dokumentit ovat valmiina, bet365 kertoo sinulle kuinka ne ladataan.

Sitten sinun tulee vain odottaa (tähän menee yleensä 2-3 päivää), kunnes bet365 vahvistaa sinun olevan vahvistettu asiakas. Kun olet, sinun ei tarvitse käydä tämän prosessin läpi uudelleen.

Nosto itsessään on hyvin yksinkertainen. Bet365 antaa sinun nostaa rahaa samaan tapaan kuin talletatkin sitä, esim. jos olet tallentanut rahaa luottokortilla, raha lähetetään takaisin samalle luottokortille.

Ja milloin saat rahasi? Se riippuu maksutavasta. Jos olet nostamassa Skrillillä, tähän menee yleensä vain muutama tunti. Nosto credit- tai debitkortille vie yleensä 2-3 arkipäivää.


Hanki jopa 100€ bonus

Bet365:lla on loistava tarjous uusille asiakkaille: 100% bonus 100€ asti. Jos talletat 100€, he maksavat saman summan tilillesi, joten sinulla on 200€ pelirahaa.

Maksimibonus on 100€. Tämä bonus maksetaan vain ensimmäisestä talletuksesta.